Νομική Δήλωση

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και άνω για να δείτε και να αγοράσετε προϊόντα από την ιστοσελίδα μας. Αν προχωρήσει οποιαδήποτε αγορά στην ιστοσελίδα οι χρήστες εγγυούνται ότι είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

 

Όλοι οι σπόροι που τυχόν εμφανίζονται πωλούνται ρητά με την πρόθεση να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως σουβενίρ, συλλεκτικά, ή για άλλες νόμιμες χρήσεις, παρότι υφίστανται ορισμένα νομικά πλαίσια σε κάποιες χώρες που επιτρέπουν την καλλιέργεια σπόρων κάνναβης. 

Όλοι οι πελάτες και οι χρήστες οφείλουν να γνωρίζουν και να συμμορφώνονται με τους νόμους της δικαιοδοσίας στην οποία βρίσκονται. Αν δεν είστε σίγουροι τότε μην αγοράσετε ή ζητήστε τις συμβουλές μας.

H Εταιρεία μας δεν εγκρίνει ούτε ενθαρρύνει τη χρήση, παραγωγή ή προμήθεια παράνομων ναρκωτικών ή ελεγχόμενων ουσιών με οποιονδήποτε τρόπο. Το κάπνισμα μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας.

Όλοι οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς άδεια της κυβέρνησης, είναι ένα ποινικό αδίκημα η καλλιέργηση οποιοδήποτε φυτού του γένους της κάνναβης, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Το αδίκημα αυτό τιμωρείται εκτός από πρόστιμο, με ανώτατο όριο τα 14-20 χρόνια φυλάκισης.

Η εταιρεία μας αποποιείται την ευθύνη οποιασδήποτε από τις απόψεις ή το περιεχόμενο κριτικών που εκφράζονται σε blog ή διάφορα σχόλια για τα προϊόντα, καθώς επίσης και για φωτογραφίες, και το γεγονός ότι οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να εμφανίζεται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν συνεπάγεται ή υπονοεί την έγκριση, σύσταση ή εύνοια της εταιρείας μας, ή υπαλλήλου της, όσον αφορά το περιεχόμενο των κριτικών για τα προϊόντα ή άλλα σχόλια πελατών.