Ανθόνερο Κάνναβης (100ml)

6.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
Μάρκα:
Σύντομη Περιγραφή:
Περιγραφή:  Το συμπυκνωμένο Ανθόνερο Κάνναβης   ΚΑΝΝΑΒΙΟ   είναι   100%   φυσικό προϊόν ελληνικής παραγωγής, από επιλεγμένους βιολογικούς ανθούς   Cannabis sativa   L., ποικιλία Futura 75 (σοδειά 2018, Κοκκίνα Μαγνησίας). Το Ανθόνερο είναι ελαιούχο διάλυμα με βάση το νερό, που...
10 ημέρες
9 Είδος(η)
+

Περιγραφή: Το συμπυκνωμένο Ανθόνερο Κάνναβης ΚΑΝΝΑΒΙΟ είναι 100% φυσικό προϊόν ελληνικής παραγωγής, από επιλεγμένους βιολογικούς ανθούς Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75 (σοδειά 2018, Κοκκίνα Μαγνησίας).

Το Ανθόνερο είναι ελαιούχο διάλυμα με βάση το νερό, που παράγεται ως υποπροϊόν της ατμο-απόσταξης του ανθού της κάνναβης. Οι υδροζόλες περιέχουν όλες τις αρωματικές ενώσεις (τερπένια) του φυτού.

Ιδιότητες: Xαλαρωτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπραϋντικό, τονωτικό, αποτοξινωτικό, βοηθά σε άσθμα, αναπνευστικά, δερματικά, μυϊκή κόπωση και κράμπες. Θετική επίδραση σε ψωρίαση, μυκητίαση, καθώς και σε φλεγμονές του πεπτικού συστήματος.

Χρήση: Αραιώστε με 4-8 μέρη νερό, ψεκάστε τα μαλλιά σας για ανάπτυξη και λάμψη, καθαρίστε το πρόσωπο σας καθημερινά με ανθόνερο, τονώστε και ενυδατώστε το πρόσωπο εύκολα με ένα ψέκασμα, φτιάξτε σαπούνια και αρωματικά μπάνιου, φτιάξτε καθαριστική μάσκα με ανθόνερο και άργιλο, ψεκάστε τις κουρτίνες στο σπίτι για υπέροχη ατμόσφαιρα φρεσκάδας, ένα ψέκασμα στο μαξιλάρι χαλαρώνει και προωθεί ξεκούραστο και χαλαρωτικό ύπνο, χρησιμοποιήστε το για χαλαρωτικό και αντιφλεγμονώδες μασάζ.

Κορυφαία σε Πωλήσεις

Οι Πελάτες μας αγόρασαν επίσης: